Uw website experts uit Eindhoven

webdesign-website1

Moet webdesign zo duur?

Vroeger hadden bedrijven visitekaartjes. Tegenwoordig hebben bedrijven een website. Voor veel klanten is je website het eerste dat ze van je zien. Je wilt een goede indruk maken en bent dus best bereid te investeren voor professioneel webdesign. Maar waarom moet webdesign zo duur zijn?

Professioneel webdesign doorloopt verschillende fasen

Laten we kijken hoe een echte webdesigner werkt. Bij Siteli, leverancier van top-webdesign in Eindhoven, streven we naar een website die perfect past bij jouw bedrijf. Daartoe doorlopen we een aantal fases.

Zelf maken is gratis.

Je kunt natuurlijk ook zelf je website bouwen. Allerlei webhosts bieden je tools aan en beloven je dat je jouw website binnen een paar uur online kunt hebben.
Strikt genomen klopt dat. Maar het resultaat is vaak tenenkrommend. Het webdesign van dergelijke websites is standaard en biedt weinig tot geen flexibiliteit. Het is vaak onmogelijk je huisstijl goed in het webdesign te integreren en de functionaliteit van de website is enorm beperkt. Met een gratis site laat je geen een professionele indruk achter.

Analyse en strategie

Bij elk webdesign project dat we in Eindhoven op ons nemen denken we eerst goed na over de doelen van de website. Wat wil je bereiken? Hoe past je website in de strategie van je bedrijf? Door het gesprek met je aan te gaan komen we te weten wat je precies nodig hebt.

Zelf maken is gratis.

Zodra we weten wat we gaan bouwen, beginnen we aan de ontwikkeling. We ontwerpen meerdere concepten en leggen die aan je voor. Op basis van je feedback verfijnen, stapje voor stapje, we het webdesign.
Ondertussen voeren we ook een aantal testrondes uit, zodat de site niet alleen mooi wordt, maar ook goed werkt.

Webdesign, de Eindhovense manier..

Zodra we weten wat we gaan bouwen, beginnen we aan de ontwikkeling. We ontwerpen meerdere concepten en leggen die aan je voor. Op basis van je feedback verfijnen, stapje voor stapje, we het webdesign.
Ondertussen voeren we ook een aantal testrondes uit, zodat de site niet alleen mooi wordt, maar ook goed werkt.

Jouw website gaat online

Pas wanneer je tevreden bent over je website, en deze alle tests heeft doorstaan, gaat je website “live”. Maar daarmee is het werk niet gedaan. Ook nadat je site online is gekomen blijven we stand-by. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan grijpen we snel in.

Mooi, die stappen, maar is dat zoveel geld waard?

Tja. Is het redelijk een professioneel webdesigner te betalen voor de tijd die hij aan jouw website besteedt? En is permanente bijscholing iets waard? Wij denken wel.
Maar wat is precies “zoveel geld”? Wanneer je op zoek gaat naar iemand om het webdesign voor zijn rekening te nemen merk je al snel dat de prijsverschillen enorm zijn. Het ene internetbureau stuurt zonder met de ogen te knipperen een offerte de deur uit voor € 15.000 – vaak nog met een paar pro-memorie posten die later enorm kostbaar blijken te zijn. Maar bij Siteli webdesign Eindhoven heb je een website voor € 1500. Hoe verklaar je zo een verschil?
Het enorme prijsvoordeel dat je bij de webdesigner uit Eindhoven boekt gaat niet ten koste van de kwaliteit. Het voordeel ontstaat doordat de webdesigners van Siteli veel gebruik maken van standaard-elementen, terwijl duurdere webdesigners bij hun projecten alle onderdelen “from scratch” opbouwen.

Webdesign dat staat als een huis

Vergelijk webdesign met het bouwen van een huis. Je kunt zelf met klei aan de gang gaan en je perfecte huis opbouwen. Alles exact zoals je wilt. De ramen een centimeter breder? De deur een beetje schuin? Geen probleem. Alles kan, maar er gaat wel een heleboel tijd in zitten.
Bouw je het huis in plaats daarvan met kant-en-klare bakstenen en gebruik je standaard kozijnen? Dan kun je nog steeds je huis bouwen zoals je wilt. Er zijn wat beperkingen, maar daar merken de meeste mensen eigenlijk niks van. Bovendien is het huis een stuk sneller klaar!

Unieke creaties met standaard bestanddelen?

Door de standaard bouwstenen een creatieve manier met elkaar te combineren ontstaat een website die perfect passend is en precies doet wat hij moet doen. Het is net als Lego: je wordt alleen begrensd door je voorstellingsvermogen.
Natuurlijk, er zijn situaties waarbij je met standaard elementen niet precies krijgt wat je wilt. De webdesigners van Siteli webdesign Eindhoven staan echter bekend om hun bijna grenzeloze voorstellingsvermogen.
Tot nu toe zijn alle webdesign klanten die we vanuit ons kantoor in Eindhoven hebben mogen helpen uitermate tevreden met de door ons opgeleverde websites. En dat voor een fractie van de kosten in vergelijking met sommige van onze concurrenten.
Wil jij ook een goede website, voor een schappelijke prijs? Neem dan contact op met Siteli webdesign Eindhoven!