Uw website experts uit Eindhoven

webdesign-website1

SEO Service | Nieuwe aanpak

Onze nieuwe SEO Service is iets waar we erg trots op zijn. Daar waar menig mens een kapitaal betaald om hoger in google te staan, zijn wij gewoon zo duur als lekker snel internet! Siteli webdesign Eindhoven maakt voor u het ondernemen niet alleen makkelijk maar ook prettig in de portemonnee!

Bij Siteli Webdesign Eindhoven zijn enorme veranderingen plaatsgevonden.
Daar waar u namelijk eerst een eenmalig bedrag van 599,- betaalde om ervoor te zorgen dat uw website hoger kwam te staan in de Google zoekmachine. Dit was natuurlijk een enorme boost voor uw website, maar na een paar maanden zie je jezelf toch langzaam weer zakken. Dus hebben wij bij Siteli webdesign Eindhoven hier goed de koppen bij elkaar gestoken.

U wil het liefste zorgeloos kunnen genieten van het succes in het beroep wat u beoefend, in de onderneming die u in leven hebt gebracht. Siteli webdesign Eindhoven doet daarom vanaf nu SEO Maandabonnementen, u betaald hiervoor 89,- Per maand en hiervoor wordt u:

- Ingeschreven in lokale bedrijfsgidsen. Tot wel 26 stuks.
- 50 Keywords, oftewel zoekwoorden voor uw website.
- Onderzoek in welke zoekwoorden het beste werken.
- Inzicht in de groei van uw concurrentie.
- Maandelijkse status update voor uw website.
- Overzicht van uw plaatsen.
- Overzicht hoe vaak uw zoekwoorden gevallen zijn.
- Hoe vaak uw website gevonden wordt.
- Toegevoegd worden aan de Google index.

Google-webdesign-seo-service

Een sterk aanbod voor dit kleine bedrag!

Wij denken dat dit een perfect aanbod is, vooral omdat wij soortgelijke aanbiedingen voor SEO Website beheer bij concurrenten vaak zien tegen een prijs van 200,- ( Wij nodigen u graag uit dit zelf te onderzoeken;) ).

De SEO Service gecombineerd met een website in beheer van Siteli webdesign Eindhoven maakt dat u voor een totaalprijs van €124,- Per maand een volledig Up-to-date website heeft, die goed gevonden wordt, en waarbij Siteli voor u de kleine aanpassingen doet, met als voorbeeld een aanpassing in uw zoekwoorden.

Benieuwd wat dit allemaal nog meer voor u als ondernemer kan betekenen? Stuur dan even een berichtje, we hebben echt nog nooit iemand gebeten.

Bekijk het maar!