Bezoek uw website experts uit Eindhoven

webdesign-website1

Over ons

Graag vertellen wij u iets over wie we zijn, wat onze drijfveer is tot het webdesign. Wij hebben onze passie gevonden, laat ons helpen met die van u.

Siteli webdesign

Waarom is een bedrijf als Siteli webdesign zo gek om te gaan zwemmen in een zee waar al zoveel vissen zwemmen. Het simpele antwoord is dat wanneer je ergens gepassioneerd over bent, je deze passie moet volgen! Natuurlijk zijn wij een bedrijf, en bezorgt het ons het zo gewenste brood op de plank, maar vergis je niet.. We vinden het heerlijk om te doen wat we doen. Het is begonnen met het ontwikkelen van websites, en inmiddels uitgegroeid tot al het grafisch bedenkelijke. Wij zijn Siteli webdesign

Even netjes voorstellen..

Wij willen webdesign maken tot de prachtige kunst die het kan zijn. Het moet niet enkel knippen en plakken zijn. Het moet een sterk online geheel zijn. Wij van Siteli Webdesign hebben het geluk gehad een begin te hebben gehad waarin wij samen met startende ondernemers strakke websites konden bouwen waarin elk detail aan visie werd besproken. Dit was onze motivatie, we zagen onze kracht.

ontwerper-design-website

Patrick

Webdesigner / Vormgever

Met elke dag een slechte nachtrust, omdat ik overloop met creatieve ideeën, werd het tijd dit een plek te geven. Siteli werd een plek voor de digitale creaties waar we trots op mogen zijn.

ontwerper-design-website

Nathan

SEO / Media specialist

De kans om hier te gaan werken heb ik meteen aangenomen. Ik ken het team, het is een gezellige en vrije omgeving. Ik hoef me niet druk te maken om het Webdesign, ik zorg gewoon dat het product gevonden wordt, en dat kan ik !

Bas

Webdesigner / Verkoop

Het maakt niet uit of we nu met een website bezig zijn, of het aanpakken van een huisstijl. Ik ben deel van een team, supertof we gaan deze klus ook weer rocken. Ik denk dat we echt alles kunnen.