Check de kracht van een Siteli website!

webdesign-website1

Onze aanpak | Eindhoven

Wanneer u met Siteli webdesign Eindhoven in zee gaat, wilt u graag weten wat de stappen zijn, en natuurlijk welke werkwijze wij hanteren bij het bouwen van uw website. Ervaar ook het persoonlijke contact bij een belangrijk element als uw webdesign.

U bent hier omdat u behoefde heeft aan wat duidelijkheid, hieronder een overzichtelijk 8 stappenplan die wij doornemen met al onze klanten.

Heeft u ondanks de hieronder beschreven uitleg toch nog vragen? Kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij begrijpen dat het kiezen van een website niet hetzelfde is als even boodschappen doen, het is een belangrijke beslissing. Dit maakt dat wij van Siteli webdesign Eindhoven zo veel mogelijk ons best zullen doen om u bij het project te betrekken.

Stap 1

U kiest voor Siteli webdesign Eindhoven

U heeft het hele internet doorgespit, en u weet het zeker.. Uw website moet echt gebouwd worden door het team van Siteli webdesign Eindhoven. Dat is natuurlijk ook het enige juiste besluit. U kijkt hiervoor rond op onze website, bij de pakketdeals, of misschien wilt u een offerte aanvragen. U volgt hierin gewoon de stappen van het formulier!

Stap 2

Wij nemen contact met u op!

U stuurt uw aanvraag in en binnen 6 uur nemen we contact met u op. Wij sturen u informatie die aansluit op het vraag, waaronder ook prijsopties, uw rechten als klant en het werkproces.

Stap 3

U geeft ons een akkoordje

Nadat alles voor u als klant duidelijk is, geeft u ons ''Natuurlijk'' een akkoord. hierna sturen wij u de definitieve versie op van de afspraken en verzoeken wij u om 35% van de rekening over te maken, zodat wij aan de slag kunnen gaan met uw sterke website.

Stap 4

De eerste opzet

Nu wij uw gegevens hebben kunnen we beginnen met een eerste opzet van uw website. ''Excuses'' we bedoelen natuurlijk uw kindje.. Wij sturen u nog een aantal stijlen door, zodat we kunnen aftasten wat bij u past. De juiste kleur, het gevoel, logo erbij, Hoppah!

webdesign-website1
Stap 5

2e contactpunt

Wij informeren u regelmatig over de stand van zaken en met uw vragen en opmerkingen passen we steeds het ontwerp aan. Zo werken we samen aan uw website.

Stap 6

Daar zijn we weer

Wij hebben op dit punt al uw op en aanmerkingen toegepast op het ontwerp, nu gaan we alle Plug-ins, E-mails, en overige wensen koppelen aan uw website. Hierna volgt heen en weer contact tot het ONTWERP voor uw gevoel af is!

Stap 7

Nu gaan we afronden

U heeft het ontwerp goedgekeurd, nu gaan we de website optimaliseren. Dit zorgt dat uw website google-vriendelijk wordt, een kortere laadsnelheid heeft en, een SEO- vriendelijke opzet heeft. | Indien SEO-optimalisatie aangevraagd.

Stap 8

U hebt een prachtige website!

Stap 8 is niets anders dan genieten, al zouden we het wel tof vinden dat wanneer u erg tevreden bent, u dit nog even laat weten. U heeft nu nog recht op 2 maanden onderhoud.

Wij van Siteli webdesign Eindhoven willen u als klant

100%

Tevreden zien!