Webdesign Host Contact aanbod

PAKKETTEN

Wanneer u een pakket van Siteli webdesign heeft..

bent u niet enkel voorzien van een heerlijke korting, u kunt de bestelde extras inzetten op elk gewenst moment, en u krijgt een paar maanden extra onderhoud! 

Budgetkoning

U let graag op de centen, u kiest een template uit naar smaak, wij bouwen dit om tot uw droomsite, u kiest de kleuren en bepaald de stijl, wij bouwen.

Een strakke website van Siteli Webdesign zorgt ervoor dat u als ondernemer in de online wereld gezien wordt als een serieuze partij.

Uw website kan voorzien worden van een goedkoop onderhoudscontract van €25 P/M

Een Fully Responsive website is een website die niet enkel mooi zichtbaar is op de computer, maar zich ook vormt tot een mooi geheel op een tablet,laptop of mobiele telefoon.

Bij Siteli webdesign heeft u een keuze uit diverse themas. Er zijn wel 12 stuks waar u uit kunt kiezen als basis. en vanuit hier bouwen we samen aan uw droom website.

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL zijn protocollen voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Kortom ”uw website is veilig”.

Een snelle laadtijd betekend dat er rekening wordt gehouden met de grootte van uw website. Plaatjes worden geoptimaliseerd, overbodige inhoud verwijdert. Dit zegt ervoor dat GOOGLE uw website hoger plaatst.

Voor een ondernemer is het altijd prettig als de klanten u makkelijk bereiken kunnen. Daarom koppelt Siteli webdesign uw website aan uw Email adres, of we maken voor u een nieuwe aan.

Als BONUS biedt Siteli Webdesign zijn klanten de mogelijkheid extra’s te laten plaatsen op hun website op basis van Plug-ins. Denk hierbij aan een chatfunctie, leuke effecten, vertalers, bijhouden hoeveel klanten u bezoeken.

Een sterke website voor een geniale prijs, ik ben verkocht. Noem mij maar gewoon een

€1099,-

Marktveroveraar

Het begint bij een strakke website, voorzien van een sterke SEO aanpak.  Een bundel aan Social Media promos, Video + stemacteur, en meer..

De pakketdeal van marktveroveraar bied natuurlijk een website met de zelfde sterke mogelijkheden als die van budgetkoning. Hieronder leest u wat marktveroveraar hier nog bovenop biedt.

U krijgt bij een uitgebreid pakket als dit 3 maanden onderhoud extra, deze  komen dus bovenop onze gebruikelijke service.

Een Bedrijfs promo video is een filmpje tussen de 20 en 50 seconden, waarin u met een paar krachtige zinnen of illustraties een mooi geanimeerd filmpje heeft wat eindigt op uw logo of website adres.

U krijgt van ons diverse logo videos waarin een mooie animatie overgaat tot uw bedrijfslogo. U kunt kiezen uit 35 diverse animaties.

Illustraties van uw product, gevormd tot echte aandachtstrekkers. Bruikbaarheid voor social media, hiermee kunt u tot 4x toe een leuke actie bedenken om extra bezoekers aan te trekken. Denk aan een Decemberdeal,  Zomerkorting..  

Uw website wordt gedurende 9 maanden vakkundig voorzien van SEO. SEO is het gebruiken van de juiste woorden, en zoektermen om zo uw website hoog in GOOGLE te plaatsen.

Mijn sterke website moet voornamelijk goed gepromoot zijn, ik moet gezien worden als echte

 

€2049,-

SUPERSTART

Een starterspakket bevat alles van logo ontwerp, tot website, huisstijl en bijkomstige visitekaartjes. zo bent u helemaal klaar om te beginnen.

De pakketdeal van superstarter bied natuurlijk een website met de zelfde sterke mogelijkheden als die van budgetkoning. Hieronder leest u wat superstarter hier nog bovenop biedt.

U krijgt bij een uitgebreid pakket als dit 3 maanden onderhoud extra, deze  komen dus bovenop onze gebruikelijke service.

Bij het superstart pakket krijgt u een bundel van 1000 visitekaartjes, deze zijn helemaal custom made, in de stijl,wens en wil van u als Siteli klant. De ontwerpen worden samen met u besproken, zo heeft u de controle.

Het logo, in onze beleving in van de belangrijkste dingen. Dit omdat een logo vaak voelt als de geboorte van een bedrijf. Wij maken voor u een logo ontwerp wat uw hart sneller doet kloppen.
Dit terwijl u het proces volgt, zo komen we samen tot een topproduct.

Het belangrijke aan een huisstijl is dat het zich aanpast op de doelgroep waar u zich op wil richten. Samen zoeken wij het kleurenpalet en gevoel wat bij uw onderneming past.

Deze sturen wij u dan ook kosteloos op. Onze visitekaartjes sluiten aan op de bouw van uw website, het ontwerp van uw logo, en natuurlijk de kleuren van uw huisstijl.

Een sterke website voor een geniale prijs, ik ben verkocht. Noem mij maar gewoon een

 
 

€1449,-