Webdesign Host Contact aanbod

Onze aanpak

Zo gaan wij aan het werk voor u.

Wanneer u met Siteli webdesign in zee gaat, wilt u graag weten wat de stappen zijn, en natuurlijk welke werkwijze wij hanteren.
Stap 1

U kiest voor Siteli webdesign

U heeft het hele internet uitgespeeld, en u weet het zeker.. Uw website moet echt gebouwd worden door het team van Siteli webdesign. Dat is natuurlijk ook het enige juiste besluit. U kijkt hiervoor rond op onze website, bij de pakketdeals, of misschien wilt u een offerte aanvragen. U volgt hierin gewoon de stappen van het formulier!

Stap 2

Wij nemen contact met u op!

U heeft het hele internet uitgespeeld, en u weet het Binnen 6 uur na uw aanvraag nemen wij contact met u op, dit afgestemd op uw aangegeven voorkeur. Bij een ingevulde aanvraag zullen wij u ten alle tijden informatie toesturen wat aansluit op uw vraag, waaronder prijsopties. Uw rechten als klant, en het werkproces.

Stap 3

U geeft ons een akkoordje

Nadat alles voor u als klant duidelijk is, geeft u ons ''Natuurlijk'' een akkoord. Hierbij sturen wij u de afspraken die gemaakt zijn nog eenmaal op, en kunt u deze bevestigen door 35% van het totaal bedrag over te maken maar de rekening van Siteli webdesign.

Stap 4

De eerste opzet

Wij hebben van u de gegevens om een begin te maken van uw website. ''Excuses'' we bedoelen natuurlijk uw kindje.. Wij sturen u nog een aantal stijlen door, zodat we kunnen aftasten wat bij u past. De juiste kleur, het gevoel, logo erbij, Hoppah!

Stap 5

2e contactpunt

Op basis van de eerste opzet heeft u ongetwijfeld een groot aantal vragen, en misschien nog een groter aantal opmerkingen. Tijd om deze vragen en opmerkingen toe te passen op ons eerste ontwerp!

Stap 6

Daar zijn we weer

Wij hebben op dit punt al uw op en aanmerkingen toegepast op het ontwerp, nu gaan we alle Plug-ins, E-mails, en overige wensen koppelen aan uw website. Hierna volgt heen en weer contact tot het ONTWERP voor uw gevoel af is!

Stap 7

Nu gaan we afronden

U heeft het ontwerp goedgekeurd, nu gaan we de website optimaliseren. Dit zorgt dat de website google-vriendelijk wordt, een kortere laadsnelheid, een SEO- vriendelijke opzet. *Mits SEO-optimalisatie aangevraagd* dan gaan we u nog wat langer gezelschap houden.

Stap 8

U hebt een prachtige website!

Stap 8 is niets anders dan genieten, al zouden we het wel tof vinden dat wanneer u erg tevreden bent, u dit nog even laat weten. U heeft nu nog recht op minimaal 2 maanden onderhoud.