Webdesign Host Contact aanbod

Ons aanbod

Siteli webdesign biedt enorm veel mogelijkheden.

Hierop hebben we puur ons volledige aanbod staan, dit zijn de losse prijzen per product. Wanneer u een website van Siteli webdesign neemt, en een aantal producten hierbij, zal dit altijd een sterke korting met zich mee brengen!

SSL- Gecertificeerd, Illustraties, Whatsapp, Email koppelen, Snelle laadtijd, Plug-in gebruik tot 199€, Themakeuze.

Een logo laten ontwerpen door Siteli, inclusief revisies, Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Een huisstijl is vaak een rode draad in je bedrijf. Kleuren bepalen vaak je gevoel en uitstraling. Het kan net die paar extra klanten betekenen, en uw kracht benadrukken.

Visitekaartjes kunnen vaak net die laatste stap over de drempel zijn. Je core-business zal hier niet op hangen, maar het kan net die paar extra klanten extra betekenen.

Wanneer uw bedrijf geen specifieke doelgroep heeft, kan het een hele sterke oplossing zijn het woord te verspreiden op openbare plekken door middel van een poster of flyer met strak design.

Voor een banner staat een kwaliteitswens. De optimale resoluties en het eyecatcher criteria. Laat ons de experts erop zetten, die uw woorden optimaal formuleren.

Voor zowel uw website als overige grafische producten, laat ons de experts erop zetten dit product sterk te formuleren.

U heeft een bepaald beeld wat u niet gevormd krijgt. Met meer dan 30 Adobe programmas weten wij hier wel raad mee.
Laat ons iets moois ontwerpen voor uw onderneming

Een bedrukking is niets meer dan een illustratie die rijp is voor ”De pers” dit kan zijn voor het maken van stempels of het drukken van uw eigen T-shirtlijn

Search Engine Optimalisatie..
Een duur woord voor ” het beter gevonden worden in google” Door het gebruik van de juiste woorden en de manier van indeling komt uw website hoger te staan in de gebruikelijke zoekmachine, en dus.. vaker gevonden.

U krijgt een assortiment met 5 diverse logo video’s, hiervan behoren de rechten volledig tot u. Een logo video is een strakke animatie waarmee uw logo onthult wordt. U krijgt een keuze uit 35 logo animaties.

Een video tussen de 20 tot 50 seconden, hierin kunt u een aantal zinnen verwerken zoals uw slogan, diverse activiteiten en krachten.
Door middel van een creatief filmpje wordt dit een mooi geheel.

U ziet vaak de promotionele acties en aanbiedingen voorbij komen op Facebook, het zijn kleine overzichtelijke plaatjes waarop een product echt moet knallen.

De hipste manier van nu, uw product in de spotlights zetten d.m.v. vlogers met veel volgers.. Wij onderzoeken, samen met u,naar de mogelijkheden hierin.

De Promotionele video met een kleine upgrade, namelijk voorzien van stemacteur. Dit met de door u voorgelegde teksten.

Met een breed scala aan opties waaronder online betalingen, laat u ons een formulier ontwerpen waar u de gewenste gegevens in kan verzamelen. Deze wordt gelijk doorgekoppelt naar Email of locatie naar wens.

Een professionele cameraman, komt binnen uw bedrijf volgens uw visie filmen, monteren, interviewen en al het nodige voor een topproduct.

Extra korting?

Het meeste van ons aanbod is te vinden in onze goedkope pakketdeals

Onze pakketdeals zijn gevormd door onze ervaring met de vraag van de klant. Er zijn pakketten die aansluiten bij elke soort ondernemer.

Een starterspakket bevat alles van logo ontwerp, tot basis website, huisstijl en bijkomstige visitekaartjes. zo bent u helemaal klaar om te beginnen.

Het begint bij een strakke website, voorzien van een sterke SEO aanpak.  Een bundel aan Social Media promos, Vlogpromotie, stemacteur, alles.

U let graag op de centen, u kiest een template uit naar smaak, wij bouwen dit om tot uw droomsite, u kiest de kleuren en bepaald de stijl, wij bouwen.

U kunt uw eigen samenstelling maken van de website waar u van droomt. Wij halen het door de calculator en vertellen u wat het per maand zou kosten.