Bezoek uw website experts uit Eindhoven

webdesign-website1

Siteli Hosting

Uw websites onder sterk beheer, snel en veilig bij het team van Siteli webdesign. Gehost door Siteli blijft uw website in veilige handen.

Siteli als hostingprovider ?

De host van Siteli voorziet u van ONBEPERKT dataverkeer.
Ook is Siteli hosting snel dankzij onze 25x 1vCPU.
Een uptime van 99,9% garantie zorgt ervoor dat uw website het begrip downtime niet leert kennen. Een website van Siteli kan goedkoper geplaatst worden onder hosting van Siteli, wij hebben onze prijzen gebaseerd op koppeling. Dit zorgt ervoor dat hoe meer producten van Siteli afkomen, hoe meer korting u als klant meeneemt.

Nu slechts €9,99,- P/m

ONBEPERKT DATA

Een klant van Siteli webdesign heeft limietloos dataverkeer. Dit wil zeggen dat er geen limiet is aan de grootte of gewicht van uw website.

SNELLE LAADTIJD

Hosting van Siteli zijn voorzien van een 25X 1vCPU Dit is sneller dan een website bij een reguliere host, kortom , een snellere website

99,9% UPTIME

Hosting van Siteli webdesign zijn zo sterk, dat de uptime tijd strak tegen de 100% aan zit.
Zo loopt u niks mis!

HOSTING SERVICE

Geen provider in de wereld kan u de 100% up-time garantie bieden. Wel kunnen wij u verzekeren dat wanneer er dat zeldzame moment komt waarop uw website niet online is.. U gewoon gebruik mag maken van onze NOODLIJN, deze mag u 24/7 bellen, zodat we u zelfs diep in de nacht terug in de online wereld kunnen brengen. Dat is een garantie die Siteli webdesign u kan bieden!