Bezoek uw website experts uit Eindhoven

webdesign-website1

Siteli F.A.Q

Op onze F.A.Q staan diverse verzamelde vragen die ons gaandeweg zijn gesteld. Zo ontstaat er zo min mogelijk onduidelijkheid voor u wanneer wij bezig zijn met uw nieuwe website!

De belangrijkste FAQ in een notendop!

Hier nemen wij even rust van de website building en andere activiteiten. U als klant kan namelijk met een hoop vragen komen te zitten, en als wij een ding hebben geleerd van het bouwen van een enorm scala aan websites, is het dat u klanten niet moet overdonderen met teveel tekst. Houdt het overzichtelijk! Zo hebben wij hier een heuze F.A.Q pagina gemaakt waar wij de overige gestelde vragen zullen plaatsen.

Nee, de Pakketten van Siteli zijn gemaakt om korting te bieden voor diegene waarbij de producten die dit pakket bevat ook aansluiten op de wens. Als u geen pakket krijgt gevonden die fijn bij uw wensen aansluit, willen wij u verzoeken om gewoon een open aanvraag te doen zodat wij u een passende prijs kunnen bieden bij hetgeen wat u wenst. Geen zorgen, onze prijzen zijn zonder korting ook erg aantrekkelijk!

Dat vinden we erg vervelend, wij willen immers niks anders dan kwaliteitsproducten afleveren.
Neem hierover contact met ons op via info@siteli.nl. Upload hierbij foto’s waarbij voor ons zichtbaar is wat er niet in orde is, dan lossen wij het gratis voor u op. U kunt natuurlijk de producten ook altijd langsbrengen als u toevallig in de buurt bent van Siteli webdesign.

Het is geen geheim dat inmiddels 1/3e van alle websites in de wereld draaien op WordPress, wij zijn ervan overtuigt dat wanneer iets groot is, het zijn best blijft doen groot te blijven. Dit maakt dat WordPress zijn positie in de markt niet wil opgeven en zich blijft innoveren. WordPress is niet alleen een fijn CRM systeem om mee te werken, het weet ook goed te werken met de Google searchengine.
En we ronden het af door aan te geven, dat WordPress beginnersvriendelijk is, waardoor (mocht u ons toch ooit beu zijn) u het product zelf ten alle tijden kunt overnemen en begrijpen zonder moeilijke codes te lezen.

Natuurlijk niet, het leveren van de website is natuurlijk waar we het allemaal voor doen, echter weten wij ook dat het niet meer dan normaal is dat u soms links en rechts nog kleine aanpassingen wil maken. Dit is de rede dat wij als Siteli webdesign standaard 2 maanden service bieden, en bij sommige actiepakketten krijgt u hier bovenop nog 3 maanden extra!

Absoluut! Iedereen is natuurlijk welkom bij ons. Zolang u voor ons de juiste gegevens hebt zodat wij overal bij kunnen. Kunt u hier ook bij aansluiten en gebruik maken van de snellere hostingservice.
Wij vragen hier slechts het bedrag van €9,99,- P/m voor. Dit houdt ook in dat ‘’indien gewenst’’ u voor een extra €24,99,- P/m u ook gebruik kunt maken van ons service contract. Hierbij bent u gewoon verzekert van een probleemloze website, zodat u zich druk kunt maken over de zaken waar u zich druk over WIL maken.

Dit is mogelijk, neem gewoon contact op met de klantenservice van Siteli webdesign en bespreek dit.
We zullen met u een termijnbetaling afspreken waar beide partijen blij van worden.
Bereik ons per E-mail op info@siteli.nl

Dat is altijd een ingewikkeld verhaal. Om sterk in google te staan wordt er gewerkt met bepaalde ‘’Zoektermen’’ Die in uw website worden verwerkt. Denk hierbij aan woorden die mensen zullen zoeken in de Google zoekmachine wanneer ze uw bedrijf zouden zoeken. En natuurlijk de grootte van uw concurrentie. Dit gaat samen met de snelheid van uw website, de grootte van de toegevoegde afbeeldingen, de tekst-opmaak, zelfs de benaming van uw afbeeldingen. En ook zeker niet uit te sluiten, de hoeveelheid pagina’s.
Dit maakt dat wanneer u zoekt naar een SEO Specialist, u nooit een vaste prijs ziet staan, omdat het voor deze specialisten per website enorm verschilt hoeveel werk er in zit.

Wij bieden dan ook een SEO Start-behandeling..
Waarin wij de website zo opbouwen dat het Google vriendelijk is, de juiste zoekwoorden heeft, en de eerste 2 maanden door middel van allerlei lastige termen langzaam hoger komt te staan.
Wij garanderen u niet de eerste plaats. Want dat is een proces waar iemand veel uren in moet steken, en wij houden onze prijzen graag zoals wij zelf zijn…  Vriendelijk!

Wel kunnen wij op basis van uw website en concurrentie voor u kijken naar een passende SEO specialist en u met deze in contact brengen. ( Ja dat doen we gratis uiteraard)


Geen probleem! wanneer uw website ergens anders in beheer is, en u graag over wil stappen naar Siteli webdesign, kunt u dit in de meeste gevallen regelen door een verhuiscode aan te vragen bij uw huidige host. Deze nemen wij van u over, en u staat vaak de zelfde dag nog bij ons in het systeem. Hier kunt u genieten van een hogere snelheid, en natuurlijk topservice!

Wilt u juist van Siteli naar een andere provider verhuizen. Geef dan gewoon aan welke provider wij hierover kunnen contacteren, regelen we alles voor je.